keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Välipalasukat

Meissä on Ritun kanssa tiettyjä yhdistäviä tekijöitä ja sitten on erottavia. Molemmat neulovat, kun eivät osaa olla neulomattakaan. Muita yhtäläisyyksiä en nyt keksi. 

Ritu tykkää neuloa enemmän pitsejä ja hienoja juttuja ja ohjeista ja hyvistä langoista. Minä tykkään enemmän kirjoneuleista ja esittävistä kuvioista enkä juuri ikinä onnistu neulomaan aivan täysin ohjeen mukaan. Lankaa ostan paljon ihan vaan marketista eli novitan seiskaveikkaa kuluu. Ritulla on monta työtä puikoilla yhtä aikaa, minulle kaksi työtä kerrallaan on ehdoton maksimi ja harvinaista sekin. Ritu neuloo koska malli tai ohje näyttää hyvälle, minä koska lapset tarvitsee taas uusia sukkia ja lapasia ja miten niitä voikaan hukata niin paljon niin nopeasti...

Tai mistäs minä tiedän miksi Ritu tekee ja mitä tekee, kunhan lämpimikseni höpisen. Joka tapauksessa ostin lapselle uudet kumpparit, joihin piti saada sopivat sukat.


Lankana Novitan nostalgia 7veikka, mukavan raikas puna-valko-oranssi. 
Minimii tykkää ja miä myös.2 kommenttia:

  1. Elämässä on usein niin, että lapaset kädessä mopolla ajellessa lähtee joko mopo tai lapaset. On ohjeita ja on lankoja mutta ei aikaa (tai kykyjä..) Mutta hallinnassa on yleensä iso neule ja sitten aina sukkaneule. Tämä hallinnan tunne voi olla sitten hyvin subjektiivinen kokemus...nimim. en paljasta lankavarastojani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta merkittäväähän ei ole se, onko homma lapasessa vai hanskat hukassa (jos ovat edes jalostuneet ideasta valmiiksi neuleeksi). Psykiatrin pitää loitolla juurikin se tunne hallinnasta, harha hommien lapasessa pysymisestä.

      Poista