maanantai 15. toukokuuta 2017

Vanhoja tuttuja

Neuloin uusiksi pari jo kertaalleen kokeiltua mallia. Siksi, että ne ovat kivoja, toimivia ja kauniita. Ensimmäinen on Squircle, malli jossa neulotaan kantapään keskikohta ensin, sitten poimitaan sen sivuilta silmukat, sitten lisätään ja kavennetaan. Muistiksi itselle; älä yritä tätä vaihetta kahden yövuoron jälkeen. Halusin nyt tuollaista kapeaa raitaa, lankana on Wollmeise Twin sekä raitana Trailing Clouds Mind The Gap. Poistin värejä, jotka eivät olisi erottuneet pohjaväristä.  Ja edelleenkään raitoja ei mätsätä, siihen elämä on liian lyhyt.

















Toinen sukkamalli on Laeticia, todella kaunis ja istuva sukka. Lanka oli todella,todella syvältä varastosta löydetty, ei aavistustakaan mistä ja milloin hankittu Punta Yarns Merisock. Ravelryssä mallin nimesin Rafaelaksi. Ja nyt pitäisi jo yrittää jotain muuta, esim kesäpuseroa. Tarkistettu ulkolämpötila sopivasti onkin -1.2.

















Sukkien taustalla näkyy fleece-peitosta leikatusta nauhasta numeron 30 puikoilla neulottu peiton alku, neuloin liian tiukasti joten ei tullut peittoa. Mutta on sopivan kokoinen nojatuolin päälle. Ja yllättäen kodin ainoa paikka, jota kissa ei valloita itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti